Naša zgodba

Izjave zadovoljnih strank

Imamo kar nekaj zadovoljnih strank, ki nas tudi na glas pohvalijo. Nekaj izjav si lahko preberete v nadaljevanju …

“Moram pohvaliti še en vaš izdelek in sicer Join-Easy balm. Imela sem muskelfiber v rokah – triceps, se zvečer namazala in zjutraj je bilo OK. Neverjetno.”

B.R.

“Gaja je imela po ritki tako grozne izpuščaje, da sem pomoč iskala že v lekarni, a še vedno ni bilo bolje. Potem sem, povsem obupana, poskusila PurBabies balzam za razdražene ritke. Saj nisem mogla verjeti, Gajina ritka je super, nič več nas ne srbi in ne peče. Je pa že nekaj na teh certifikatih.”

S. P.

“Prah? Ne prah, minerali. Nič mi ni bilo jasno, zdaj pa sem ekspert. Alima Pure je najboljši make up, kar sem jih kdaj imela. Prekrivnost je fenomenalna, koža diha, imam UV zaščito, izgledam pa naravno. Vsi mi pravijo, da imam krasno kožo.”

U.M.

“OK, sem se odločila, da vam resnično pišem. Zaradi olja, seveda. Presenetljivo, moja koža je super, nahranjena, nežna, olje se hitro vpije in sploh nimam mastne kože. Vesela sem, da ste me prepričali. Ostajam na Inlightovem dnevnem olju.”

A.K.

“Imela sem res suho, razdraženo kožo, polno ekcemov in sem si rekla, da bom poskusila z Inlightom. Vzela sem Ecz-easy balzam in zdaj je koža veliko boljša, super je. Pa uporabljam ga tudi za razne pike in celo pri herpesu pomaga. Zlata vreden izdelek, priporočam.”

S. K.

“Imela sem manjšo operacijo, po kateri bi mi lahko ostala brazgotina. Odločila sem se za nakup Organskega balazama proti gubam iz linije Inlight, saj so mi zagotovili, da uspešno deluje ne samo proti gubam, temveč tudi proti brazgotinam. Hvala, nakupa ne obžalujem, rana se je krasno zacelila – še doktor je bil presenečem. Nego bom nadaljevala še proti gubam, kaj pa naj, saj se mi leta že malo poznajo.”

K.V.

“Žena mi je prinesla Purely Skincare losijon z žajbljem in kaduljo, pa sem si mislil, kaj za vraga … No, neverjetno, koža me ne peče in tudi rdečih pikic po britju nimam več. Žena je že vedela, kaj rabim.”

M. S.

“Maskara je naravnost fantastična! Trepalnice so res podaljšane, noro črne in še oči me ne pečejo – pa nosim leče. In to povsem naravno, kdo bi si milsil.”

P. M.

Najprej sem bila skeptična, nisem verjela prodajalki. A sedaj ga ne menjam več – odkar uporabljam Inlight čistilni balzam, je moja koža povsem drugačna. Ponovno je napeta, sijoča in nahranjena. Hvala!”

I. N.