Pokliči me na 01 232 16 55
Nakup nad 60 € nagradimo z brezplačno dostavo.
Obiščite nas v naši trgovini: Komenskega ulica 44, 1000 Ljubljana.

Veganske tablice

Prikazovanje 1–12 od 14 rezultatov

Presne čokolade narejene iz najbolj kvalitetnih, ekoloških in naravnih sestavin.

Pana presne čokoladice so seveda presne, ekološke in ročno narejene. Ne vsebujejo mleka, soje, glutena, rafiniranega sladkorja, prav tako pa imajo nizek glikemični indeks.

Pana čokolade so ročno izdelane v Melbourni, Avstraliji. Narejene so iz najbolj kvalitetnih, ekoloških in naravnih sestavin.

Pana čokolade nimajo le izjemno dobrega okusa, marveč imajo tudi zelo dobre učinke na vaše telo. Vsebujejo visoke vrednosti mikrohranil, ki so koristne našemu zdravju, pravk tako pa so dobre tudi za naš planet. Ker ne vsebujejo mleka, soje in glutena, so primerne za vsakogar.

Ponujamo vam širok izbor okusov, in sicer: Pana presno čokoladico, Pana presna čokoladico s konopljo in kakavom, Pana presno čokoladico z višnjo in vanilijo, Pana presno čokoladico s pomarančo, presno čokoladico Eighty, presno čokoladico z ananasom in ingverjem, presno čokoladico z Goji jagodami in kokosom, presno čokoladico z oreščki, presno čokoladico z jagodami in pistacijo, presno čokoladico s cimetom, presno čokoladico z mentolom, presno čokoladico s figo in divjo pomarančo. Prav tako pa lahko najdete tudi tri različne Pana darilne pakete presnih čokoladic, ki vsak vsebujejo štiri različne Pana presne čokoladice.

Košarica
Call Now Button