Pokliči me na 01 232 16 55
Nakup nad 60 € nagradimo z brezplačno dostavo.
Obiščite nas v naši trgovini: Komenskega ulica 44, 1000 Ljubljana.

Ekološka olja

Prikazovanje 1–12 od 27 rezultatov

Naravni prehranski dodatki

Olja so bila že tekom zgodovine uporabljana v kozmetiki , negi kože in prehrani. Olja so tu že tisočletja, saj jih uporabljajo različne kulture na različne načine – kot zdravila, v obrednem bogoslužju in kot kozmetika ali parfumi. To so kompleksne snovi: vsako olje je sestavljeno iz številnih sestavin, ki združujejo svoj edinstven fiziološki in psihološki profil.

Zadnja leta se veliko uporabljajo ekološka, hladno stisnjena in nerafinirana olja. V naši spletni prodajalni lahko najdete različna ekološka olja, ki imajo različne učinkovine, in sicer:

Ekološko olje sladkega mandlja – Fushi ekološko olje sladkega mandlja je čudovito za kožo in lase, ker pa je tudi hladno stisnjeno in najvišje kakovosti, ga lahko tudi uživate ali uporabljate v kuhi.

Ekološko olje dvoletnega svetlina – Olje dvoletnega svetlina je pridobljeno iz semena dvoletnega svetlina, Oenothera biennis.

Ekološko olje zlate jojobe – Ekološko olje zlate jojobe je hipoalergeno olje in obenem tudi olje, ki se izjemno hitro absorbira v kožo. Je idealno vlažilno olje in se lahko uporablja dnevno, za mehko in voljo kožo.

Ekološko olje šipek – Naše ekološko šipkovo olje je lahko olje in je znano po svojem vlažilnem delovanju na kožo. Šipkovo olje se v kožo hitro absorbira in je ne masti.

Ekološko olje ognjič – Zaradi svojega izjemnega protivnetnega delovanja, je ognjičevo olje čudovito in priročno olje za različne težave. To pomirjujoče olje nudi tudi antiseptične lastnosti.

Ekološko maroško arganovo olje – Fushi arganovo olje je 100% čisto maroško arganovo olje, hladno stisnjeno iz arganovih jedrc, ki rastejo na drevesih na JZ Maroka, kjer so se ženske skupnosti specializirale za pridobivanje visoko kvalitetnega arganovega olja.

Ekološko olje mareličnih jedrc – Olje mareličnih jedrc je bogato z vitamini A, B1, B2, B6, E in je odlično bazno olje za uporabo v aromaterapiji, z vašim najljubšim eteričnim oljem.

Ekološko olje avokada – Avokadovo olje je zelo bogato z vitaminom E, A, D, kot tudi z lecitinom in kalijem. Preprosto in globoko prodira v kožo in se lahko uporablja pri suhi in zreli koži, pri koži poškodovani od sonca ter pri koži, ki jo pestijo ekecemi ali luskavica.

Ekološko olje borage – Olje borage, znano tudi kot zdravilno olje borage, je pridobljeno iz borage oz. zvezdne rože (Borago officinalis). Olje borage je zelo pomembno in koristno tudi za čebele, saj je boraga bogata z nekaterjem, ki privablja čebele.

Ekološko ricinusovo olje – Ricinusovo olje se že tisočletja uporablja zaradi izjemnih terapevtskih lastnosti, ki jih nudi. Je zelo primeren za suho kožo in pomaga zmehčati kožo.

Ekološko kokosovo olje – Dobrodejne lastnosti kokosovega olja v lepotni industriji in kulinariki so svetovno znane.

Ekološko olje andirobe – Andiroba drevesa najdete v tropskem deževnem gozdu južne in osrednje Amerike. Eno najbolj znanih medicinskih olj amazonskega gozda je stisnjeno iz svetlo rjavih semen Andirobe.

Olje divjerasle zelene kave – Zelena kava je kot lepotno olje v uporabi pri brazilskih ženskah že dolga leta.

Ekološko olje granatnega jabolka – Olje semen granatnega jabolka je visoko cenjeno, s hranili bogato olje, polno močnih antioksidantov in flavonoidov, ki so bistvenega pomena za zdravje kože.

Ekološko tamanu olje – Izjemno močno olje tamanu je znano tudi kot “olje bogov”. V jugo-vzhodni Aziji in na Pacifiških otokih je že tisočletja uporabljen kot olje za mnoge kožne težave.

Ekološko olje češnjevih jedrc – Ekološko olje češnjevih jedrc je bogato z vitamini in antioksidanti in zagotavlja naravno in učinkovito vlaženje kože.
Olje je odličen vlažilec, ki je izjemno bogat z naravanimi antioksidanti ter vitaminom A in E.

Olje divjerasle moringe – Olje moringa semen se pridobiva iz zrelih semen tropske čudežne rastline Moringe (Moringa oleifera). Je izjemno cenjeno lepotno olje, saj ima hranilne, antibakterijske, antioksidantne, protivnetne, negovalne in anti-age lastnosti.

Olje divjerasle marule – Marula olje je v Afriki splošno znano kot “čudežno olje”. Med afriškimi ženskami je že stoletja znano kot olje z močnimi regenerativnimi in vlažilnimi lastnostmi.

Ekološko olje makadamije – Makadamijevo olje je čudovito oreščkasto olje, ki se uporablja tako v lepotni negi kot za uživanje, saj ima številne blagodejne lastnosti.

Ekološko marakuja olje – Marakuje olje je bilo dobro poznano že v Azteški civilizaciji in med domorodci amazonskega deževnega pragozda. Olje se pridobiva iz semen eksotične marakuje.

Košarica
Call Now Button